Airbrush logoFörstasidan hos Airbrush Digital Studio ABTjänster, retusch, prepress, illustrationer och original mmKontakta ossLäs mer om vår BildbankRetusch- och bildgalleri

RETUSCH

Söker du en retuschör för digital bildbehandling? Då har du kommit rätt!

Vi har lång erfarenhet av retuschöryrket, fotoredigering, retuscher, collage, ihopkopieringar och digital bildbehandling. Vi gör allt från enkel färgställning till avancerade bildmontage och konstruktiv retusch.
Vi retuscherar även äldre och skadade bilder så du kan göra nya fotokopior att spara för framtida generationer alt. spara dina foton digitalt.

Vi har utrustning för hela flödet, från scanner för upp till A3+ original till digitaltryck och färgprover upp till A0-format, kalibrerat och av branschen godkänt som färgprov till tryckerier.

Det har blivit en hel del retuscher genom åren för allt från reklambyråer, bildbyråer, fotografer, marknadsavdelningar, museer, teatrar och privatpersoner.
Här kan du läsa mer om hur vi jobbade med fotomontage och retusch för SAS Euroshop där ett 50-tal olika flygplan dekorerades med diverse olika varumärken med hjälp av avancerad retusch och ihopkopieringar..

Här kan du kontakta någon av våra retuschörer.

Lite historia...

Vi har jobbat med bild, illustration och retusch sedan tidigt 70-tal. Traditionell retusch gick sedemera över i digital bildbehandling i mitten på 80-talet. Då kom dåtidens mest avancerade retuschsystem, Quantel Graphic Paintbox som satte en ny standard för vad man kunde göra med bilder. Vi vart stolta ägare av den 6e levererade i världen och den första i Skandinavien. Det tog inte lång tid innan vi köpte en till...

Så småningom dök desktopmaskinerna upp med program som Letraset ColorStudio och Photoshop 1.0. Dessa användes parallellt med Paintbox fram till början av 90-talet då de tog större plats i arbetsflödet. Bland annat i form av nästa generation "Paintbox" kallad Printbox. Printbox var ett retusch och prepresssystem som innehöll flödet, från trumscanner till output i Mac-världen med kärnan, retuschstationen PrintBox.

I början av 2000-talet hade äntligen Apple och Adobe jagat ikapp på bildbehandlingssidan och är idag det enda som vi använder oss av.

Retusch - Se mer under Galleri
Ihopkopiering och retusch - Se mer under Galleri
Retusch och stämmning för Maglite - Se mer under Galleri
© 2008-2018 Airbrush Digital Studio AB
Säby Gård, 177 38 Järfälla | | Sitemap